Medarbejdere

 

Mogens Mortensen

Ledelse

Mogens Mortensen er direktør i virksomheden. Mogens varetager primært generalforsamlinger, byggeadministration, låneoptagelse/ låneomlægning. Endvidere er Mogens ansvarlig for, at foreningerne har konkurrencedygtige forsikringer.

Ina Broch

Cand. Jur. & administrator

Ina Broch har som advokat tidligere beskæftiget sig med det meste indenfor fast ejendom, især erhvervs- og boliglejeret, ejendomsadministration og omsætning af fast ejendom. Hos os beskæftiger Ina sig med juridiske opgaver samt administration for en række af vores foreninger og udlejnings- og investeringsejendomme.

Pia Søby

ADMINISTRATOR

Pia arbejder som ejendomadministrator og har desuden stor erfaring med bogføring. Hos os varetager Pia administration af en række andelsbolig- og ejerforeninger.

Majbritt Stokholm

Bogholder

Majbritt Stokholm er bogholder og varetager afstemning, bogføring samt betaling af regninger.

Anne Borckdorf

Administrator/ bogholder assistent

Anne er administrations- og bogholderiassistent. Hun bestiller vurderinger samt el- og vvs-tjek, og udarbejder derefter den endelige vurdering og nøgletalsskema i tæt samarbejde med administratorerne. Hun arbejder også tæt sammen med Therese omkring bogføringen og betalinger for foreningerne.

Fie Petersen

Adminstrator

Fie Petersen arbejder som ejendomadministrator. Hos os varetager Fie administration af en række andelsbolig- og ejerforeninger.